2020-08-18 07:49:18• hírek • Bede Emőke

Dobó Kata mozifilmjében kapott főszerepet Csobot Adél

Fotó: InterCom
Fotó: InterCom

Néhány nappal ezelőtt elkezdődött az El a kezekkel a Papámtól! című családi film forgatása, melynek rendezői székében Dobó Kata és Gulyás Buda foglalnak helyet, a főszerepben pedig nem mást, mint a Nagykárolyból származó Csobot Adélt köszönthetjük majd.

„Ellenőrzött. Annyira jó, hogy végre megoszthatom veletek: az új világ, amit korábban említettem, életem első filmszerepére utalt! Megtiszteltetésnek és fontos lehetőségnek tartom, hogy részt vehetek az El a kezekkel a papámtól! című mozifilm alkotásában. A kaland még csak nemrég kezdődött és én minden pillanatát élvezem! Tartsatok velem az utazásban” – jelentette be a hírt nemrégiben Instagramján az énekesnő, kitől úgy tűnik, a színművészet sem áll távol.
 


„Az élőszereplős mesefilm, melyet Lakner Artúr 1942-ben megjelent Édes Mostoha című közismert regénye inspirált, különleges látvány- és fantáziavilággal és sok zenével hosszú idő után a gyerekeknek szóló filmet hozza vissza a mozikba. Dorkának, a történet kis hősnőjének élete váratlan fordulatot vesz, amikor özvegy édesapja bejelenti, hogy megházasodik. Az élénk fantáziájú kislány minden eszközt bevet, hogy megóvja édesapját a szerelem veszélyeitől, kalandjai során pedig megismeri a barátság és a bűvészet titkait is” – olvasható a film rövid ismertetőjében.


A Nemzeti Filmintézet támogatásával megelevenedő történet főszerepében tehát az élete első filmszerepére készülő Csobot Adélt láthatjuk majd, de feltűnik a filmvásznon Bokor Barna, Elek Ferenc, Gubás Gabi, Járai Máté, Nagypál Gábor, Pálmai Anna, Pindroch Csaba és Marczinka Bori is. Az ismert és elismert színészek mellett a film sikeréhez nagyban hozzájárulhat majd mindaz a technikai háttér, mellyel Magyaroszágon ez idáig ritkán lehetett találkozni, a mesébe illő díszletek és kosztümök mellett ugyanis CGI-trükkökben sem lesz hiány. Az alkotók épp ezért bátran ígérik, hogy a nézőket egy igazán elképesztő látványvilág fogadja majd a filmvásznon.


Az El a kezekkel a Papámtól! várhatóan 2021-ben kerül a mozikba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: